VidaLiu Arsenal drakt Jacquie

Når det gjelder fitness, må Matic være friskere fordi det nye spillet spiller 28 minutter, mens Fabregas og Oscar spiller fra begynnelsen. I tillegg spilte Matic bare 30 minutter da Chelsea beseiret Porto 1-2 midtveis.
Med tilknytning til hans beslutning, sa Mourinho at Matic er psykisk presset, mens Fabregas fortsatt ser bra ut i spillet. Han insisterer også på at det ikke er noen intensjon om å skamme Matic. Her er forklaringen Mourinho.
Den tyske spilleren er Juventus drakt ærlig, er ikke hjemme i Barcelona. Han visste heller ikke om han bodde i Camp Nou.
Karriere målvakt Marc-Andre ter Stegen led en nedgang mens du spilte i Barcelona. Faktisk er han målvaktens målvakt mens han fortsatt spiller i Borussia Mönchengladbach. Effekten av hyppige beboere på benken gjør at han ikke kan utvikle seg som en ung spiller.
De to La Liga-lagene møtes på den europeiske turneringen 9. august i Trondheim med Marcelo og håper Cristiano Ronaldo er egnet til å spille etter å ha blitt skadet Roma drakt i Euro 2016.
Ronaldo dro Portugal for å løfte troféet etter en 1-0-seier over Frankrike takket være Eders ekstra-time-mål, men Ronaldo måtte bryte ut i første omgang etter å ha blitt forvirret av Payet.
De to La Liga-lagene møtes på den europeiske turneringen 9. august i Trondheim med Marcelo og håper Cristiano Ronaldo er egnet til å spille etter å ha blitt skadet i Euro 2016.