Thad Juventus trøje ShelliL

Dette giver kompensation for omkostningerne ved spillerens udvikling.
V = Veto: Nogle klubber gør simpelthen ikke forretninger med hinanden. Famously Sir Alex Ferguson vetoede Gabriel Heinzes anmodning om at forlade Manchester United til Liverpool i august 2007. Ingen spiller har flyttet direkte mellem de to klubber siden Phil Chisnall forlod United for Liverpool i 1964.
W = Arbejdstilladelse: Spillere, der flytter til Premier League, der ikke har et EU-pas, Real Madrid trøje skal erhverve en arbejdstilladelse til at spille i England. Det Forenede Kongeriges hjemmekontor opererer et pointbaseret system for at sikre, at kun de af en tilstrækkelig høj kvalitetsstandard får lov til at underskrive klubber. Mange fattige spillere glider imidlertid gennem nettet.
X = Xisco: Den spanske angriber betragtes stadig som en af ​​de værste overførselsvinduesigneringer med Newcastle, der er blokeret af FIFA fra at sælge afspilleren på bare fire måneder efter hans ankomst på 5,7 m fra Deportivo Arsenal trøje La Coruna i september 2008. Hans kontrakt afsluttedes i Januar 2013 efter han scorede et mål i ni optrædener til klubben.
Y = Ungdomssystem: Prioriteret af forward-thinking-klubber. De udvikler hjemmebrugte spillere til enten at spare penge på overførselsgebyrer eller generere indtægter fra salg af spillere som for eksempel Southampton, Luke Shaw, Adam Lallana, Theo Walcott og Gareth Bale.