internasjonale mål som Portugal slo New Zealand 4-0 for å nå semifinalen i Confederations Cup. Kampen startet jevnt, men Portugal vokste inn i kampen. Da Danilo ble blokkert i boksen mellom to forsvarere, ga dommeren straff.

roma fotballdraktinternasjonale mål som Portugal slo New Zealand 4-0 for å nå semifinalen i Confederations Cup.
Kampen startet jevnt, men Portugal vokste inn i kampen. Da Danilo ble blokkert i boksen mellom to forsvarere, ga dommeren straff.
Cristiano Ronaldo skyvet høyt skudd forbi målvakten til sitt 75. internasjonale mål og minutter senere var det to da Bernardo Silva var på forsiden med en sen løp i boksen for å skyte over Stefan Marinovic.
Andre Silva var heldig å ikke bli sendt juventus fotballdrakt ut da han satte et slag på Michael Boxall.
I andre omgang hadde New Zealand et skudd på banen, men Marinovic ble kalt inn i et par gode stopp for å holde scoreline respektabel. Andre Silva og Nani la til sene mål til tross for sin beste innsats.
Portugal er nå gjennom til semifinalen, toppet i gruppen med syv poeng. De er sammen med Mexico, som eliminert verter Russland.
Hvor langt kan Andre Silva gå? Det er bare New Zealand, men åtte mål i 11 internasjonale utstillinger tyder på at det arsenal fotballdrakt er mye å komme. Han er flyttet til AC Milan om sommeren, og mens han bare er 21 nå, lever han i boksen og kan skape hans egne sjanser. Ronaldo mener han er hans etterfølger, og selv om han kanskje ikke er så god, er han i stand til å bli en utmerket spiller i sin egen rett.
Cristiano Ronaldo: Ronaldo var det kreative knutepunktet til laget.

MikezzHyz fußballtrikots JoyAndrad
Catharine Billige Fodboldtrøjer Børn HermanCon
RollandDi maglie calcio a poco prezzo ImogeneCr
OmerCosgr Fodboldtrøjer Børn LouiseNie
ToshaNett fotballdrakter MaureenDe
http://mgroverrepaircentre.co.uk/forum/member.php?action=profile&uid=553014 KraigIgay BarrySayw