Ellis BrittWag

Alvaro Morata lade till en tredje att locka segern och behålla Reals europeiska titelförsvar på kursen.
Zinedine Zidanes sida återhämtade sig från Napolis första halvhelg, och efter att ha gått 2-1 såg han ut spelet på sätt som en regerende europeisk mästare. Madrid är i den sista åtta av Europas eliteklubbkonkurrens under en sjunde på varandra följande säsong och trots att Napolis tidiga ansträngningar begränsade hemmalaget till bara tre skott på AC Milan tröja 2018 mål.
’BBC’ spelade en perifer roll i segern och hotade endast flyktigt. Gareth Bale bleknade efter en lovande start och Cristiano Ronaldo kom bara helt levande efter att Ramos hade bestämt ingripit. De främre tre gjorde lite för att Napoli skulle vara tillbaka fem och hjälpte inte deras sida att försvara sig från fronten vid något tillfälle.
 Navas kunde inte göra mycket om målet och gjorde två anmärkningsvärda stopp men misslyckades fortfarande med att utstråla auraen av tillförlitlighet som han behöll förra Tottenham Hotspurs tröja 2018 säsongen.
 Upp mot Lorenzo Insigne och Faouzi Ghoulam och med det extra hotet att Mertens körde över sin flank, led Carvajal i första halvleken med lite hjälp från sina lagkamrater. När Real växte in i spelet så var han och en dragkrok och muskot på den spännande belgiska höjdpunkten tills han nästan packade ett mål värdig Matt Le Tissier mot slutet.

RubinWing billiga Fotbollströjor Gabriella
TawnyaMar Fodboldtrøjer Børn JohnnyCer
EfrenDoor Billige Fodboldtrøjer WilliamAo
JillMinch Fotbollströjor barn TomteFta
VAZJoyhs billige fotballdrakter OKBLenard
BoyceHoga fotballdrakter MeganEast