Cathern Manchester United trøje JaimeBa

Uruguay hitman Rolan blev anset for at være tæt på et skridt til Fulham tidligere i måneden, men vi venter stadig på en meddelelse, med rapporter om, at han har været i London to gange for samtaler med de hvide.
Men andre rapporter har antydet, at den 24-årige var ude for at komme til Premier League, hvor Newcastle United viste en interesse.
Så hvor vil han ende? Hvis hans Instagram-side er noget at gå med et træk, forekommer overhængende.
Det ser ud til at Manchester City trøje han er på vej ud af den franske klub da, men vi kender ikke nu hvor
Fulham er blevet prissat ud af et træk for Montpellier-angriberen Steve Mounie. Cottagersne har angiveligt lavet et tilbud til franskmanden i sidste uge, men det ser ud til at klubben er efter \u0026 pund; 13million for deres stjernespiller, en pris, der er for høj for klubben at overveje at mødes. Mounie scorede 15 mål i 37 udstillinger i Ligue 1 sidste sæson og blev kontrakt på klubben indtil 2019, og det er disse to vigtige ting, der Inter Milan trøje garanterer et gebyr på over £ 13million for 22-åringen. ønsker et skridt til Premier League, og det ser sandsynligt ud, at West Brom og Watford er i førersædet for at sikre sine tjenester i næste sæson, med et skridt til London, som han foretrækker valg. Ellers har George Williams været forbundet med et skridt til Scunthorpe, selvom Fulham fortsat er ivrig efter at holde ham på Craven Cottage.