Angelin Bayern Munche Tröja Margarito

Försvararen, som kan spela både högerbacken och i mitten, sa under Evertons senaste preseasonresa till Singapore att han var glad att bo på klubben.
Chelsea dansar och sjunger sig runt Stamford Bridge för att fira att vinna Premier League-titeln med sina fans.
Genom att göra mål i den 22: e minuten i Chelsea s 4-3 seger mot Watford vid Stamford Bridge på måndagsförsvararen, har John Terry nu gjort minst ett mål i alla sina 17 säsonger.
Terry, 36, fick sin första Premier League-start Lazio Tröja sedan september, då en fotskada tvingade honom ut ur laget och en rekordliknande 13-matchande seger hindrade hans återkomst.
Chelsea kapten kommer lämna klubben i sommar efter 22 år och bekräftade på måndagen efter matchen att det finns en chans att han kunde gå i pension snarare än att överväga en framtid någon annanstans.
Enligt PA Sport har Terry nu gjort 41 mål i Premier League, mest av någon försvarare. Hans körning av 17 på varandra följande årstider med ett mål är den längsta strejken för någon aktiv spelare på platsen, med lagkamrat Gary Arsenal Tröja Cahill andra med 10.
Det var också Terrys 67: e mål för Chelsea i alla tävlingar som rörde honom över John McNichol och Dick Spence och till 20: e plats hela tiden i klubbhistoria.
Och målet var inte bara Terrys första i någon tävling i 485 dagar – han hade senast scorat mot Everton den 16 januari 2016 – men den 100: e poängen av Chelsea den här säsongen.