Amparo Liverpool trøjer børn Margery

eks. Liberian fremad Patrick ‘Ronaldinho’ Wleh og Malaysia International Safee Sali.
Fandi Ahmad og Nazri Nasir har navngivet en 20-mandskamp for sultanen i Selangor’s Cup på lørdag.
Safee, 33, har historie i SOS Cup, der har tændt 2008-udgaven med et spektakulært overheadspark i en 2-2 draw på Shah Alam, da Selangor Selection vandt 4-3 på straffe det pågældende år.
Hovedleder E. Elavarasan mener, at der vil være en konkurrencekonkurrence i Manchester United trøjer børn butikken.
Selangor Selection har vundet denne fixture syv gange i forhold til Singapore Selection ‘s seks med de sider, der deler trofæet i 2004.
Jordi Alba indrømmer at finde sig selv på bænken til tider denne sæson har været en ny oplevelse for ham, men insisterer på, at han vil forblive i Barcelona.
Alba har været regelmæssig i Barca siden siden han signerede fra Valencia i 2012, men Luis Enrique s omskifter til en tilbage tre efter de fire Roma trøjer børn mål nederlag til Paris Saint-Germain forlod ham uden et sted i holdet.
Det førte til spekulationer, at han kunne forlade Camp Nou denne sommer, mens Barca også har været stærkt forbundet med et træk for Atletico Madrid venstreback Theo Hernandez.
Alba blev efterladt på bænken til Champions League-kampe mod PSG og Juventus samt vigtige ligakampe mod Sevilla og Valencia.